Menu

Kooliaasta lõpuaktused

Kallid õpilased, õpetajad ja lapsevanemad!

Kolmapäeval, 12. juunil toimusid Salme koolimaja aulas 1.-8. klasside lõpuaktused. Kaunite muusikaliste etteastete saatel võtsime kokku lõppeva kooliaasta ning tunnustasime kogu koolipere ees ka väga heade tulemustega õppeaasta lõpetanud õpilasi.

Aitäh kallid õpilased ja õpetajad ning väga mõistvad ja toetavad lapsevanemad – koos oleme kogunud väärt kogemusi, erilisi mälestusi ja väga-väga palju õppinud!

Uuest õppeaastast tegutseme Salmes ja Linas – kahes, ilusas ja renoveeritud koolimajas rohelise Karlova südames. Õppeaasta läbivaks teemaks saab “Karlova kool eile, täna ja homme” ehk algab kooli 150. juubeliaasta, millest keegi ei jää puutumata! Nüüd algab suure töö ja vaevaga välja teenitud suvepuhkus. Nautige ilusaid ilmasid, veetke aega koos enda pere ja sõpradega. Kaunist suve!

Täname väga lõpuaktustel esinenud õpilasi: 1.a klassi õpilast Annabelle Airlie Alliksaar Williams, 2.C klassi õpilasi Alisa Kameniuk, Anna Kolmyk, Kristina Khitrich, 3.A klassist Leen Kann, 4.A klassist Marleene Kaljuraag, 5.A klassist Loviise Mäesalu, 8.B klassist Laura Vares ja Nataly Paap, 6.A klassist Marcus- Kristofer Kaljuraag ja Natali Frei.

Täname õpilasi juhendanud õpetajaid: Merike Muttik, Marika Lang, Olga Kapustina, Karoliina Kriis, Saima Alliksaar.

Viimasena täname meie julgeid aktuste teadustajaid: Aleksander Astover, Reti Rebane, Gisele Jaar ja Karl Erik Pullmann.